Είδαμε το “Κυνήγι της Χαμένης Ευτυχίας” στο Varibobi Club

Exif_JPEG_420

Γράφει η Σοφία Θεοδοσιάδου

Θεατρόφιλες μανούλες , αν θέλετε να κυνηγήσετε την ευτυχία μαζί με τα παιδάκια σας , υποδεικνύοντάς τους απλά κάποιους τρόπους,τρέξτε προς την Βαρυμπόμπη άμεσα. Έχει κρυφτεί στο Varybobi club  η ευτυχία κάποιων και την αναζητούν.Όσοι βοηθήσουν , μπορεί να μάθουν που κρύβεται κάθε φορά που την αναζητούν.Μπορεί να μάθουν και ποια είναι , όσοι φυσικά δεν την γνωρίζουν.

<<Το κυνήγι της χαμένης ευτυχίας>> είναι μια παράσταση όπου συμμετέχουν όλοι οι θεατές.Φορέστε τα αθλητικά σας λοιπόν γιατί θα την αναζητήσετε μέσα σε δάση αληθινά , παρέα με μάγισσες που έχουν μαγικά φίλτρα, ιππότες σε αληθινά άλογα , ληστές , νίντζα κ.λ.π. Μια περιπέτεια μέσα στην φύση για παιδιά άνω των 4 ετών και τους συνοδούς τους , σε έναν υπέροχο καταπράσινο χώρο , λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Αθήνας.Μην την χάσετε , θα το χαρείτε κι εσείς μαζί με τα παιδιά σας.Κλείστε θέσεις άμεσα λοιπόν.

Πολύ καλή εμπειρία η παράσταση-παιχνίδι με τους ηθοποιούς να δείχνουν να το απολαμβάνουν και να ζουν το παραμύθι. Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι ήταν αρκετά πρόσχαροι , ακόμα και μετά το πέρας της παράστασης όπου φωτογραφίζονταν με τα παιδιά. Και ποιο παιδί δεν θα ήθελε να βγει φωτογραφίες με νίντζα , μάγισσες , ιππότες και τους υπόλοιπους χαρακτήρες του παραμυθιού. Μπράβο σε όλους τους ηθοποιούς , στον σκηνοθέτη Χάρη Γεωργιάδη για την εντυπωσιακή ιδέα του και σε όσους συνετέλεσαν για να ζήσουμε κι εμείς σ’αυτό το παραμύθι.Καλή επιτυχία στην διαρκή αναζήτηση της ευτυχίας .

Διάρκεια: 70′
σύλληψη: Χάρης Γεωργιάδης, Μάγια Ντελέζου
Συγγραφέας: Χάρης Γεωργιάδης
Σκηνοθέτης: Χάρης Γεωργιάδης
Κοστούμια: Μαριλένα Μέλη
Μουσική: Ματίνα Κοτσιφού
Μουσική σύνθεση: Ματίνα Κοτσιφού
Κίνηση: Χάρης Γεωργιάδης

Φωτογραφίες: Σοφία Θεοδοσιάδου


Ερμηνεύουν: 

ΔΙΑΝΟΜΗ
(με σειρά εμφάνισης)
(με σειρά εμφάνισης Α΄ και Β΄ διανομή)
Λοκαντιέρα: Μαριλένα Μέλη / Έλλη Λορέντη
Μάγισσα 1: Μάγια Ντελέζου / Ιωάννα Κόχειλα
Μάγισσα 2: Ματίνα Κοτσιφού / Βλοτίνα Νουλέλλη
Ιππότης: Χάρης Γεωργιάδης / Χάρης Γεωργιάδης
Ληστής: Ανδρέας Ανδρεάδης / Ζήσης Σταμάτης
Κλέφτης αλόγου: Βασίλης Σιουχλέρης / Παναγιώτης Ρηγόπουλος
Δρυίδης: Ανδρέας Αποστόλου / Κωνσταντίνος Τσάκος
Νίντζα: Άρης Κόντος / Μέμος Ρούσσος
Ευτυχία: Μαριλένα Πονηράκη / Ρένα Τσούρη 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*