Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Ειρήνη Λιγάτου μιλάει στο Θεατρο.gr

Η Ειρήνη Λιγάτου μιλάει στο Θεατρο.gr

Πως προέκυψε να συμμετέχεις σε αυτή την παράσταση και ποιον ρόλο ερμηνεύεις;

Επιλέχθηκα να συμμετέχω σε αυτή την παράσταση έπειτα από ακρόαση. Στην παράσταση ερμηνεύω όχι 1,αλλά, 6 ρόλους εκ διακετρου διαφορετικούς μεταξύ τους.

Υπάρχουν κοινά στοιχεία του ρόλου σου με εσένα;

Σε κάθε ρόλο έχω βρει στοιχεία της Ειρήνης. Αυτή νομίζω πως είναι και η αρχή για να χτίσεις ένα ρόλο. Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μου που έχω την τρελα της Αγνής, τα νεύρα της Ελένης, την αυστηρότητα της Ρωξανης κλπ.

Resizer 15625313846400

Ποιες είναι οι αγαπημένες σου στιγμές στο έργο;

Είναι πολλές και μερικες φορές διαφέρουν από παράσταση σε παράσταση. Μια στιγμή όμως που ξεχωρίζω είναι ο μονόλογος μιας ηρωίδαςπου μιλάει για την αναγκη της να ερωτευτεί και να την ερωτευτούν. Εχω ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτό το κομμάτι γιατί νιωθω ότι θα μπορούσε να είναι τα λόγια κάθε κοπέλας στο σήμερα.

Ποιος είναι ο βασικότερος λόγος, πιστεύεις, που θα αρέσει η παράσταση «Το Πορτοφόλι»  στο κοινό?

Θεωρώ πως αυτό το έργο ξεκινάει παρουσιαζονταςκαποιους χαρακτήρες που σιγουρα όλοι έχουμε συναντησειστην καθημερινότητα μας και ειτε μας φαίνονται περίεργοι ειτεαντιπαθητικοι. Μεσα από την διαδρομή τους στην παράσταση βλεπει κανείς πως και αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι μονοπλευροι. Εχουν και άλλες πτυχές που μερικές φορές ουτε που μπορούμε να τις φανταστούμε. Όλα αυτά παρουσιαζονταιμε έναν χιουμοριστικο τρόπο γιατί ως γνωστόν μέσα από την πλάκα λέγονται και οι μεγαλύτερες αλήθειες.

Έχεις χάσει ποτέ το πορτοφόλι σου;

Ναι! Το αξιοπεριεργο είναι πως το καταλαβα μέρες μετά, όταν με πηραν τηλέφωνο ότι έχει βρεθεί και εγωεπεμενα πως το πορτοφολι είναι στη τσανταμου!

to portofoli

O ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.