Είδαμε την παράσταση η σιωπή δεν είναι χρυσός στο Θέατρο Ακάδημος

Γράφει η Γεωργία Κολέγκα

Μια πολύ όμορφη ομάδα νέων  ανθρώπων μας υποδέχτηκε στο θέατρο Ακάδημος όπου μέσα από τις μουσική και το τραγούδι τους μας διηγήθηκαν μια ιστορία . Μια ιστορία με αρκετά στοιχεία προσωπικής αλήθειας του συγγραφέα , μια ιστορία με αρκετά στοιχειά ταύτισης με τη δική μας ζωή , τις δικές μας αδυναμίες , τα δικά μας όνειρα και ανάγκες .

Ο Πρωταγωνιστής ( Βαγγέλης ) μας διηγείται την πορεία του από τα παιδικά του χρόνια   μέχρι να κατακτήσει τον στόχο τους . Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει  ένα  παιδί   και εν συνεχεία ως έφηβος   λόγω διαφορετικότητας   από το σύνολο . Η σκληρότητα του κοινωνικού συνόλου και ειδικά των παιδιών και των νέων ,  η αδιαφορία αλλά και το ενδιαφέρον των μεγάλων ανθρώπων που μπορούν να επηρεάσουν άμεσα την εξέλιξη μιας κατάστασης όπως για παράδειγμα οι καθηγητές  στο σχολείο .  Την αξία και την βαρύτητα  του  θεσμού  της οικογένειες αλλά και τις πραγματικής φιλίας .

Φυσικά  από τα σπουδαιότερα  στοιχεία της παράστασης αλλά και της πραγματικής ζωής  είναι η προσωπική δύναμη  και αγάπη να κάνεις αυτό που θέλει η ψυχή σου  . Μέσα από τις δυσκολίες να αντλείς κουράγιο και να πεισμώνεις και τότε σίγουρα θα φτάσεις στο στόχο .

Μια παράσταση που απευθύνετε σε όλους !  Σε παιδιά  και  νέους που ίσως αντιμετωπίζουν μια παρόμοια  κατάσταση  και φοβούνται να μιλήσουν , στους γονείς   που αρνούνται να δεχτούν μια κατάσταση η δεν γνωρίζουν τον τρόπο να την αντιμετωπίσουν  …. Για όλους εμάς που καθημερινά συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους ,  ας αναρωτηθούμε λοιπόν   με ειλικρίνεια πόσο δίκαια τους κρίνουμε .

        Διανομή:

Πασχάλης Τσαρούχας, Ελευθερία Ρήγου, Παύλος Εμμανουηλίδης, Έλενα Δελακούρα, Νίκος Παρασκευόπουλος, Άκης Δήμας, Φίλιππος Τριπικέλης, Κωνσταντίνος Τσουμπάρης και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Μουσικοί:

Πιάνο – Ακορντεόν: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Κιθάρα – Μπαγλαμαδάκι – Τρομπέτα: Νίκος Παρασκευόπουλος
Βιολί: Φίλιππος Τριπικέλης
Μεταλλόφωνο: Έλενα Δελακούρα
Μπεντίρ: Κωνσταντίνος Τσουμπάρης
Κρουστά: Άκης Δήμας

Info

Θέατρο Ακάδημος
Ιπποκράτους 17 & Ακαδημίας, Αθήνα
Τηλ.: 2103625119

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
– Προπώληση: €12
– Ταμείο (ημέρα παράστασης): €15
– Φοιτητικό – Ανέργων – Ομαδικό: €10
– Μαθητικό: €8

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: VIVA.GR & ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 120 λεπτά (με διάλειμμα)     

About georgia 11 Articles
Από μικρή στις θεατρικές σκηνές δεν θα μπορούσα να μην ασχοληθώ καθώς μεγάλωνα με το θέατρο και την παρουσίαση των παραστάσεων έτσι ώστε μυήσω όσους περισσότερους μπορώ στο χώρο αυτό . Ευτυχισμένη που η δουλεία μου έχει να κάνει με την άλλη μεγάλη μου αγάπη τα ταξίδια .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*