Νέα Κυκλοφορία «Το μονοπάτι του γίγαντα» της Αργυρώς Μουντάκη

Νέα Κυκλοφορία «Το μονοπάτι του γίγαντα» της Αργυρώς Μουντάκη

ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ Γράφτηκε από  Αναστασία Κίτσιου Μάιος 20 2022 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΘΡΥΛΟΙ

«Το μονοπάτι του γίγαντα»

ΑΡΓΥΡΩ ΜΟΥΝΤΑΚΗ
ΕΙΚΟΝΟΓΡΆΦΗΣΗ: ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΞΟΥΡΗΣ

Βασισμένο σε ιρλανδικό θρύλο

Οι εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν στη σειρά «Ζωντανοί Θρύλοι» το νέο βιβλίο της πάντα δραστήριας και ευρηματικής συγγραφέως Αργυρούς Μουντάκη, «Το μονοπάτι του γίγαντα». Ένας αγαπημένος ιρλανδικός θρύλος, που εξηγεί τον σχηματισμό ενός εντυπωσιακού γεωλογικού σχηματισμού στη Βόρεια Ιρλανδία.

Μια ακτή σαν χτισμένη από πολυγωνικές πέτρες αρχιτεκτονικά τοποθετημένες, κατά τον θρύλο από τον γίγαντα Φιν Μακ Κουλ. Στην προσπάθειά του να προστατεύσει την οικογένειά του και τους συμπατριώτες του από τον επικίνδυνο Σκοτσέζο γίγαντα Μπεναντόνερ, ο Φιν Μακ Κουλ χτίζει ένα μονοπάτι μέσα στη θάλασσα για να πάει στη Σκοτία και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Μπεναντόνερ. Όταν όμως καταφέρνει να φτάσει εκεί, τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Πώς θα αντιμετωπίσει τον τεράστιο Μπεναντόνερ; Ποιος από τους δύο γίγαντες θα είναι ο νικητής της ιστορίας; Ή μήπως μια άλλη δύναμη, γυναικεία, και προερχόμενη όχι από τη σωματική ρώμη αλλά από τη δύναμη του πνεύματος, θα δώσει τη λύση;

Η σειρά Ζωντανοί Θρύλοι είναι εμπνευσμένοι από συναρπαστικούς θρύλους του κόσμου, που ζουν ακόμα τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο.

Η Αργυρώ Μουντάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά και σπούδασε γερμανική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου πήρε επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα στη λογοτεχνία. Στο Τμήμα Φιλολογίας του ίδιου πανεπιστήμιου εκπονεί διδακτορικό με θέμα το λαϊκό παραμύθι. Επίσης κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα MBA-TQM από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Εργάζεται στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως καθηγήτρια γερμανικών. Αρθρογραφεί έντυπα και ηλεκτρονικά σχετικά με τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό. Από το 2016 έχει τον διαδικτυακό ιστότοπο www.parents24.gr, που αφορά γονείς και παιδιά. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Βιβλία της εκδίδονται από το 2005. Από τις εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν με μεγάλη επιτυχία τα Πες το μόνο στη μαμά!(2019) και Μυστικά με τον μπαμπά (2020).

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Κυριάκος Καραΐσκος
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ:Σόλωνος 19, 106 71 Κολωνάκι
Τηλ.: 2169003693, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΔΡΑ: Εμμανουήλ Παππά 6, 122 42 Ελαιώνας
Τηλ.: 210-3808455, 210-3808445, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website: www.diaplasibooks.gr

Επιλέξτε Θέατρο

Θέατρο

Επιλέξτε Παράσταση

Παράσταση

Σύνθετη Αναζήτηση

Είδος

Ημέρα

Περιοχή

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Banner 2

 

300 300

« Μάρτιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ΘΕΑΤΡΟ.GR Τα πάντα για το Θέατρο

Θέατρο Παραστάσεις: Όλος ο κόσμος του Θεάτρου στην οθόνη σου! Παραστάσεις, κριτικές, συνέντευξεις, διαγωνισμοί κ.α.

O ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.