Επί Κολωνώ_13 χρόνια Off Off Athens_Πρόσκληση ενδιαφέροντος 2023

Επί Κολωνώ_13 χρόνια Off Off Athens_Πρόσκληση ενδιαφέροντος 2023

OFF-OFF ATHENS no 13

Το 13 είναι ο δικός σας τυχερός αριθμός! Το Off-Off Athens στο θέατρο Επί Κολωνώ γίνεται φέτος 13 και δέχεται προτάσεις.
Είναι αδέσμευτο, πλουραλιστικό, ανατρεπτικό, χωρίς κανόνες, είναι ανοιχτό σε κάθε είδους προτάσεις, του αρέσει να δοκιμάζει και να δοκιμάζεται και δεν ανέχεται τις δεσμεύσεις. Είναι το φεστιβάλ που από το 2008 έχει ανοίξει τις πόρτες του σε εκατοντάδες καλλιτέχνες και χιλιάδες θεατές δίνοντάς τους την ευκαιρία να μοιραστούν την εμπειρία του νέου. Ένα φεστιβάλ που δεν συμμετέχεις απλά. Ένα φεστιβάλ που το ζεις.
Για τρεις περίπου εβδομάδες στο θέατρο Επί Κολωνώ συντελείται μια δημιουργική έκρηξη και το θέατρο μετατρέπεται σε μια κυψέλη δημιουργίας όπου νέα θεατρικά σχήματα και νέοι δημιουργοί καλούνται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε κοινό και κριτικούς και να γίνουν μέτοχοι ενός γόνιμου, δημιουργικού διαλόγου πάνω σε νέες προκλήσεις, νέες θεματικές, ανοιχτές φόρμες και πειραματισμούς. Με τον χαρακτήρα ενός show case ανοιχτού στο κοινό, το Off Off Athens προσκαλεί τους συμμετέχοντες να πειραματιστούν ελεύθερα, να κάνουν τις προτάσεις τους χωρίς το άγχος της παραγωγής, του χώρου, του ταμείου και της διάκρισης. Παραστάσεις για ένα ανήσυχο κοινό σε ένα πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ που απευθύνεται σε όλους και είναι ανοιχτό σε θέατρο, χορό, σωματικό θέατρο, τσίρκο, καμπαρέ, μιούζικαλ, μουσικό θέατρο ή ό,τι άλλο. Το θέατρο Επί Κολωνώ διαθέτει τον χώρο του, την τεχνική υποστήριξη, την προβολή και επικοινωνία και το προσωπικό για τις παραστάσεις, σε μία διοργάνωση που λειτουργεί με αυστηρά επαγγελματικούς όρους. Οι παραστάσεις που θα διακριθούν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα ενταχθούν – εφόσον το επιθυμούν – στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του θεάτρου για την περίοδο 2023-2024.
Η πρώτη διοργάνωση του Off-Off Φεστιβάλ έγινε το καλοκαίρι του 2008 και μέχρι σήμερα παραπάνω από 39.000 θεατές έχουν παρακολουθήσει τη δουλειά 320 ομάδων και 2.400 καλλιτεχνών.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1) Υποβολή πρότασης με πλήρες καλλιτεχνικό σκεπτικό.
2) Οι ομάδες να αποτελούνται ως επί το πλείστον από επαγγελματίες του χώρου ή σπουδαστές δραματικών σχολών. Δεκτές επίσης ερασιτεχνικές ομάδες με σχετική εμπειρία.
3) Ελεύθερος αριθμός ηθοποιών επί σκηνής.
4) Διάρκεια παράστασης έως 70 λεπτά.
5) Η προτεινόμενη παράσταση πρέπει να παρουσιάζεται για πρώτη φορά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του θεάτρου 210 5138067 για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να παραλάβουν την αίτηση συμμετοχής. Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιλέξτε Θέατρο

Θέατρο

Επιλέξτε Παράσταση

Παράσταση

Σύνθετη Αναζήτηση

Είδος

Ημέρα

Περιοχή

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Banner 2

 

300 300

« Μάρτιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ΘΕΑΤΡΟ.GR Τα πάντα για το Θέατρο

Θέατρο Παραστάσεις: Όλος ο κόσμος του Θεάτρου στην οθόνη σου! Παραστάσεις, κριτικές, συνέντευξεις, διαγωνισμοί κ.α.

O ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.