Είδαμε την παράσταση «δε saltarismed!» στο CORONET THEATER

Είδαμε την παράσταση «δε saltarismed!» στο CORONET THEATER Κύριο

 Η εκρηκτική καρδιτσιώτισσα Χαρά Τσιώλη παρουσίασε για δύο μοναδικές βραδιές στο θέατρο Coronet (Φρύνης 11, Παγκράτι), μια νέα παράσταση με 100% φρέσκο, παιχνιδιάρικο υλικό. 
Την Χαρά Τσιώλη την είχα εδώ και χρόνια ακούστα από διάφορες δουλειές που είχε κάνει στο θέατρο και όχι μόνο. Όταν λοιπόν έμαθα ότι κάνει solo παράσταση, αποφάσισα να πάω να την παρακολουθήσω. Ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν μια εγγυημένη συνταγή κωμωδίας. Και φυσικά πήγα. Και όπως το περίμενα δεν μου έμεινε δάκρυ από το γέλιο.

Η Χαρά Τσιώλη, που αυτοπροσδιορίζεται πολύ πετυχημένα ως influranger φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νούμερο ένα μέθοδο αυτοβελτίωσης "δε Saltarismed". H μέθοδος αυτή μας προσκαλεί να εξελιχθούμε... γελώντας. Αποτελείται από εννέα μαθήματα-κεφάλαια. Απευθύνεται μόνο σε σαλταρισμένους και υπόσχεται 100% αποτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις.
Η παράσταση είναι ένας μοναδικός  συνδυασμός κωμωδίας με life coaching. Από το stage περνάνε αρχαίοι φιλόσοφοι,σαλταρισμένοι, χορεύτριες, ακόμα και ο ίδιος ο...πρωθυπουργός. Ένας θεατρικός μονόλογος που μέσα από τη σάτιρα του, καυτηριάζει πρόσωπα και καταστάσεις και καταφέρνει να θίξει και να αγγίξει πολύ ουσιαστικά θέματα.  Σατιρίζει μερικά άτυχα πρώτα ραντεβού, τα social media, την πλαστική ύλη στη ζωή των σύγχρονων ανθρώπων και δη των γυναικών. Και στο τέλος σε αφήνει με τη σκέψη του ποιες τελικά είναι οι πραγματικά σημαντικές αξίες στη ζωή μας.

Η δυναμική Χαρά πάντα ετοιμόλογη και μάχιμη, έχει το χάρισμα να αυτοσαρκάζεται, έχει τρελή επικοινωνία κι αμεσότητα με το κοινό. Και έτσι, επί μία ολόκληρη ώρα, η αίθουσα τρανταζόταν ασταμάτητα από τα γέλια των θεατών. Μας μίλησε για την ζωή της, για τις σχέσεις, για την επιτυχία αλλά και την αποτυχία και για ένα σωρό άλλα επίκαιρα ή και μη επίκαιρα θέματα. Όλα τα σκετσάκια της ήταν αστεία, έξυπνα και αυτοσαρκαστικά.

To πρότζεκτ της Χαράς είναι ευφυέστατο, απολαυστικό, γεμάτο χιούμορ, αισιοδοξία και θετική ενέργεια! Η επιτυχία της φάνηκε και από το πόσο αγαπητή είναι στο κοινό. Η αίθουσα ήταν  ασφυκτικά γεμάτη. Και φυσικά  το χειροκρότημα ήταν θερμό και έλαβε κ τις ζητωκραυγές του κόσμου καθόλη τη διάρκεια της παράστασης.

Μπορεί η παράσταση στην Αθήνα να ολοκληρώθηκε απόψε. Επόμενοι σταθμοί της παράστασης είναι η Στουτγάρδη στη Γερμανία στις 12/5 και η Καρδίτσα, η ιδιαίτερη πατρίδα της καλλιτέχνιδας στις 16/5. Αμέσως μετά στις 25/5 τελευταίος σταθμός είναι  η συμπρωτεύουσα η όμορφη Θεσσαλονίκη. Όποτε τύχει λοιπόν  να ακούσετε πως η Χαρά Τσιώλη  κάνει κάποια παράσταση στην πόλη σας, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να πάτε να την δείτε. Η διασκέδαση είναι εγγυημένη. Φροντίστε μόνο να κλείσετε έγκαιρα τα εισιτήρια σας για να μην μείνετε εκτός από τα συνεχόμενα sold out. Καλή θέαση!

***

Επόμενες στάσεις της παράστασης:

12/5 Friedenau theater Στουτγκαρδη Γερμανία κρατήσεις Τel: +015222652893

16/5 Δημοτικό θεατρο Καρδίτσας προπώληση https://www.more.com/theater/de-saltarismed-me-tin-xara-tsioli

25/5 Θεατρο Αθήναιον Θεσσαλονίκη! Προπώληση https://www.more.com/theater/de-saltarismed-me-tin-xara-tsioli/

***

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη που μας παραχώρησε η Χαρά Τσιώλη.

Πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε εδώ.

Βιογραφικό:
Η Χαρά Τσιώλη, ηθοποιός, life coach και tik toker, δημιούργησε την πρώτη μέθοδο αυτοβελτίωσης παγκοσμίως που σε βοηθάει να αυτοβελτιωθείς γελώντας! Συνδυάζοντας την κωμωδία με το life coaching, οδηγεί τους θεατές στην απενοχοποίηση όλων αυτών των «πρέπει» που τους πιέζουν να πετύχουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Σατιρίζοντας όλα τα κακώς κείμενα της εποχής και τα προβλήματα του σύγχρονου ανθρώπου, φιλοδοξεί να ψυχαγωγήσει και να κάνει τους ανθρώπους να διακρίνουν αυτά που πραγματικά έχουν σημασία στη ζωή.

Επιλέξτε Θέατρο

Θέατρο

Επιλέξτε Παράσταση

Παράσταση

Σύνθετη Αναζήτηση

Είδος

Ημέρα

Περιοχή

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Banner 2

 

300 300

« Μάιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

ΘΕΑΤΡΟ.GR Τα πάντα για το Θέατρο

Θέατρο Παραστάσεις: Όλος ο κόσμος του Θεάτρου στην οθόνη σου! Παραστάσεις, κριτικές, συνέντευξεις, διαγωνισμοί κ.α.

O ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.