Είδαμε την παράσταση ΄΄Φθινοπωρινή Ιστορία΄΄ σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη στο Θέατρο Αργώ

Είδαμε την παράσταση ΄΄Φθινοπωρινή Ιστορία΄΄ σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη στο Θέατρο Αργώ

ΕΙΔΑΜΕ Γράφτηκε από  Τάσος Ανδρικόπουλος Νοέμβριος 07 2025 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Η παράσταση Φθινοπωρινή Ιστορία του Αλεξέι Νικολάγεβιτς Αρμπούζοφ σε σκηνοθεσία της Βάνας Πεφάνη και με τους εξαιρετικούς ηθοποιούς Πέμη Ζούνη και Σταύρο Ζαλμά ανεβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο θέατρο Αργώ μετά τη μεγάλη περσινή επιτυχία.

Λίγα λόγια για το έργο: Η συνάντηση και η γνωριμία του αρχιάτρου Ρουτιόν Νικολάγεβιτς και της πρώην ηθοποιού Λύντια Βασίλιεβνα σε ένα θεραπευτήριο θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για το μέλλον τους , εξέλιξη που δε θα μπορούσαν να φανταστούν μετά τη πρώτη τους επαφή. Προσπαθεί ο καθένας από μόνος του να ανασυντάξει τη ζωή του , να γκρεμίσουν τα τείχη που ίδιοι έχουν χτίσει ( ο καθένας για τον εαυτό του ) με αποτέλεσμα να συνδεθούν ο ένας με τον άλλον.

Ο Ρώσος Αλεξέι Αρμπούζοφ και σε αυτό το θεατρικό έργο επικεντρώνεται στο ποιητικό ρεαλισμό και στις σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους.
Το έργο χαρακτηρίζεται από αντιθετικές έννοιες όπως το χιούμορ, η τρυφερότητα και η ένταση . Τα σκηνικά είναι απλά και λιτά με μία τεράστια οθόνη μάτριξ στο πίσω μέρος της σκηνής. Η επιλογή ζωντανής μουσικής επάνω στη σκηνή δίνει ήχους και χρώματα πάνω στη σκηνή.
Οι ηθοποιοί αποδίδουν με σοβαρότητα τους ρόλους και κάνουν τους θεατές να κρέμονται από τα χείλη τους αγωνιώντας για την εξέλιξη της ιστορίας.
Η υπόθεση δεν είναι μία απλή ιστορία φλερτ αλλά μας δείχνει το "πέρασμα" του χρόνου , τις επιθυμίες που δεν εκπληρώθηκαν, τη μοναξιά και την έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων.
Τα παραπάνω θέματα απασχολούν τη πλειοψηφία του κοινού.
Η "Φθινοπωρινή Ιστορία" είναι μία παράσταση που αξίζει να τη δείτε γιατί είναι ένα έργο με ανθρωπιά, ευαισθησία και βάθος και σε συνδυασμό με τη πολύ καλή ερμηνεία των ηθοποιών το έργο γίνεται ακόμα πιο ωραίο και ενδιαφέρον.

Σκηνοθεσία: Β . Πεφάνη
Ερμηνεύουν: Π. Ζούνη, Στ. Ζαλμάς
Μουσικός επί σκηνής: Στ. Δαφνής
Σκηνοθ- Κοστ : Γ. Λυντζέρης
Μουσική: Μ. Αντωνιάδης
Φώτα: Β. Κλωτσοτήρας

Εισιτήρια παράστασης  https://tickets.public.gr/gr-el/tickets/theater/fthinoporini-istoria-2os-xronos/

Επιλέξτε Θέατρο

Θέατρο

Επιλέξτε Παράσταση

Παράσταση

Σύνθετη Αναζήτηση

Είδος

Ημέρα

Περιοχή

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Banner Ελευσίνια Μυστίρια Φεστιβαλ Ηλιουπολης 1

« Νοέμβριος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

ΘΕΑΤΡΟ.GR Τα πάντα για το Θέατρο

Θέατρο Παραστάσεις: Όλος ο κόσμος του Θεάτρου στην οθόνη σου! Παραστάσεις, κριτικές, συνέντευξεις, διαγωνισμοί κ.α.

O ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.