Συνέντευξη της Μαρίας Αποστολάτου στο θεατρο.gr.

Συνέντευξη της Μαρίας Αποστολάτου στο θεατρο.gr.

Συνέντευξη της Μαρίας Αποστολάτου στο θεατρο.gr.

1) Αν ένας εξωγήινος ερχόταν στη γη, σας έδειχνε στη καλύτερη σας φίλη, και της έλεγε πες μου λίγα λόγια για το ποια είναι η Μαρία Αποστολάτου τι πιστεύετε ότι θα έλεγε; Πως θα σας περιέγραφε;

Είναι στον δικό της κόσμο. Φουλ δημιουργική και μόνιμα σε μια ανάγκη να γράψει ή να ασχοληθεί με κάτι καλλιτεχνικό. Παρορμητική, αναποφάσιστη, αλλά στην δουλειά πολύ απαιτητική, κυρίως απ’ τον εαυτό της. Της αρέσει να είναι με φίλους, αλλά και να μένει σπίτι. Βαριέται εύκολα, αλλά αν κάτι της τραβήξει το ενδιαφέρον μένει προσηλωμένη. Νοιάζεται πολύ για τους άλλους και θέλει να κάνει τον κόσμο να γελά.

Swipe Up Comedy 4

2) Από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21:30 στο θέατρο Μικρός Κεραμεικός θα παρουσιάζεται για 10 μόνο παραστάσεις το κωμικό show «SwipeUpComedy». Θα θέλατε να μας πείτε λίγα λόγια για τη παράσταση;

Το σόου φτιάχτηκε με σκοπό ο κόσμος που θα έρθει να το δει να διασκεδάσει και να ξεχαστεί. Οι θεματικές που παρουσιάζουμε είναι καθημερινές στιγμές ενός σύγχρονου Έλληνα. Έμπνευση ήταν όλα εκείνα που βλέπουμε να περνούν απ’ την αρχική του κινητό μας και όχι μόνο. Σχέσεις, φίλοι, ελληνική οικογένεια, σόσιαλ μίντια, διάφορες κατηγορίες ανθρώπων, είναι μερικά απ’ αυτά που θα δει ο θεατής και ίσως αναγνωρίσει τον εαυτό του μέσα σε αυτά, πάντα στο πλαίσιο της κωμωδίας και του χιούμορ.

3) Από πού αντλείτε την έμπνευση για τα κείμενά σας;

Από παντού. Ερεθίσματα μπορείς να πάρεις απ’ οπουδήποτε. Η παρατήρηση είναι ένα βασικό εργαλείο του συγγραφέα και μας δίνει έμπνευση. Ακόμα και μια συζήτηση που μπορεί ν’ ακούσεις στον δρόμο ή κάποιος περαστικός ίσως σε εμπνεύσει να γράψεις κάτι. Ο εγκέφαλος καθημερινά μαζεύει πληροφορίες και ύστερα δουλεύει το υποσυνείδητο.

Swipe Up Comedy 1

4) Θα μας πείτε λίγα λόγια και για τους συνεργάτες σας στη παράσταση;

Όλοι οι συντελεστές της παράστασης είναι εξαιρετικοί σε αυτό που κάνουν και είναι χαρά μου να δουλεύω μαζί τους σ’ αυτό το project.
Με τον Κωνσταντίνο Παλίλη, συν-συγγραφέα και σκηνοθέτη της παράστασης, δουλεύουμε επαγγελματικά μαζί απ’ το 2015. Προφανώς για να συνεχίζουμε να δουλεύουμε μαζί, σημαίνει ότι μας αρέσει να συνεργαζόμαστε και να δημιουργούμε παρέα. Έχουμε βρει δικούς μας κώδικες επικοινωνίας και γνωρίζουμε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του άλλου. Σαν σκηνοθέτης είναι έχει όραμα. Παρόλα αυτά προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες του κάθε ηθοποιού και τον οδηγεί εκεί που θέλει, χωρίς να του στερεί δημιουργικότητα.
Με τον Δημήτρη Πνευματικό ήμασταν μαζί στην σχολή αλλά δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά. Είναι απ’ τους πιο καλούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει, αγαπά αυτό που κάνει και γελάμε ασταμάτητα στις πρόβες. Είμαστε οι χάχες της παράστασης, αλλά ταιριάζει στο ύφος του έργο και σωζόμαστε.
Με τον Αλέξανδρο Μαρίνο γνωριστήκαμε σ’ αυτή τη δουλειά και χαίρομαι που συνεργάζομαι μαζί του. Δουλεύει πολύ, είναι δοτικός και θέλει συνεχώς να βελτιώνεται.
Τέλος, με την Τζένη Χρηστίδη, την παραγωγό μας, συνεργαζόμαστε δεύτερη φορά. Τρέχει για να τα οργανώσει όλα κι εμπλέκεται ενεργά σ’ αυτό που έχει αναλάβει.
Φυσικά, όλοι οι συντελεστές που βοήθησαν στο κομμάτι τους είναι πολύ καλοί. Γενικά είναι μία πολύ όμορφη συνεργασία με όλους, με θετική ενέργεια και πολύ γέλιο.

5) Σχέδια για το μέλλον;

Με το που τελειώσουμε τον Μάρτιο στον Μικρό Κεραμεικό, το Swipe Up Comedy θα ταξιδέψει για τρεις παραστάσεις (16-17/03) στην Ζυρίχη και ύστερα θα πάει και η Μέδουσα (θεατρικός μονόλογος που παιζόταν μέχρι τον Ιανουάριο στο θέατρο Αλκμήνη) για επίσης τρεις παραστάσεις (22-24/03). Έχει ξεκινήσει η προπώληση και είμαι πολύ χαρούμενη που και οι δύο δουλειές θα πάνε στο εξωτερικό.
Ύστερα δεν έχω κάτι προγραμματισμένο σίγουρα, αλλά υπάρχουν αρκετές ιδέες και συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Είμαι στην τελική διόρθωση του μυθιστορήματος που γράφω και στόχος μου είναι μέσα σ’ αυτόν το μήνα να κάνω πρώτες συζητήσεις με εκδοτικό. Ελπίζω να προχωρήσει σύντομα και να εκδοθεί μέσα στο 2024.

****

Swipe Up Comedy 2

Θέατρο Μικρός Κεραμεικός
Ευμολπιδών 13, Αθήνα 118 54

«Swipe Up Comedy»
των Κωνσταντίνου Παλίλη και Μαρίας Σ. Αποστολάτου

Ένα κωμικό show για όσα μας αφορούν... ή και όχι!

Έναρξη παραστάσεων Τρίτη 13 Φεβρουαρίου
Κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21:30 για 10 μόνο παραστάσεις

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε:
https://www.more.com/theater/swipe-up-comedy/

 

Η Anelixis Productions παρουσιάζει στο θέατρο Μικρός Κεραμεικός από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21:30 για 10 μόνο παραστάσεις, το κωμικό show «Swipe Up Comedy» των Κωνσταντίνου Παλίλη και Μαρίας Σ. Αποστολάτου με τους Αλέξανδρο Μαρίνο, Δημήτρη Πνευματικό και Μαρία Σ. Αποστολάτου.

Το Swipe Up Comedy έρχεται απ’ το πουθενά να ταράξει τα ήσυχα βράδια σας! Ένα κωμικό show που κανείς δεν ζήτησε, αλλά εμείς το κάναμε! Ένα show που δεν κάνει τίποτε παραπάνω απ’ ότι εσείς στον καναπέ σας, scroll και swipe up! Ο Δημήτρης Πνευματικός, ο Αλέξανδρος Μαρίνος και η Μαρία Σ. Αποστολάτου σας υπόσχονται ότι επί σκηνής θα παρελάσει όλη η αρχική του κινητού σας, αλλά και του δικού τους! Πράγματα που τους κάνουν στις τέσσερις τα ξημερώματα να πατούν swipe up και ν’ αγοράζουν ότι διαφήμιση τους πεταχτεί. Influencers, Γυμναστηριάκηδες, ελληνική οικογένεια, φίλοι, γκόμενοι, γκόμενες, γκόμεν@, όλα μαζί σε μια σκηνή, ένα σόου, χωρίς κανένα κριτήριο, χωρίς καμιά ντροπή!

Συντελεστές:
Κείμενα: Κωνσταντίνος Παλίλης – Μαρία Σ. Αποστολάτου
Σκηνοθεσία – Σκηνική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Παλίλης
Φωτογραφίες : Γαρυφαλλιά Κανδύλη
Edit φωτογραφίας και σχεδιασμός αφίσας: Γεωργία Μαρίνη
Επικοινωνία: Αντώνης Κοκολάκης

Παραγωγή: Anelixis Production
Οργάνωση παραγωγής : Τζένη Χρυσίδη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6989596315

Παίζουν:
Αλέξανδρος Μαρίνος, Δημήτρης Πνευματικός, Μαρία Σ. Αποστολάτου

Παραστάσεις:
Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος 14 €
Φοιτητικό 10€
Ατέλεια - ανέργων 9€ με την επίδειξη του πάσου στο ταμείο

Προπώληση εισιτηρίων:
https://www.more.com/theater/swipe-up-comedy/

 

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Επιλέξτε Θέατρο

Θέατρο

Επιλέξτε Παράσταση

Παράσταση

Σύνθετη Αναζήτηση

Είδος

Ημέρα

Περιοχή

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Banner 2

 

300 300

« Φεβρουάριος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

ΘΕΑΤΡΟ.GR Τα πάντα για το Θέατρο

Θέατρο Παραστάσεις: Όλος ο κόσμος του Θεάτρου στην οθόνη σου! Παραστάσεις, κριτικές, συνέντευξεις, διαγωνισμοί κ.α.

O ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.