Συνέντευξη του Αλέξανδρου Μαρίνου και του Δημήτρη Πνευματικού στο θεατρο.gr.

Συνέντευξη του Αλέξανδρου Μαρίνου και του Δημήτρη Πνευματικού στο θεατρο.gr.

Συνέντευξη του Αλέξανδρου Μαρίνου και του Δημήτρη Πνευματικού στο θεατρο.gr.

1) Καλησπέρα σας και καλωσορίσατε στη σελίδα μας.
Θα ήθελα να μου συστήσει ο ένας τον άλλο με έναν ευφάνταστο τρόπο, χαρακτηρισμό, ιστορία.

Α.Μ.: Καλώς βρεθήκαμε στη σελίδα σας! Λοιπόν! Δημήτρης Πνευματικός!ένας ηθοποιός σίφουνας !ζηλεύω πολύ την τόλμη του πάνω στη σκηνή. Δεν γνωριζόμαστε πολύ καλά και δεν έχω να πω κάποια ευφάνταστη Ιστορία αλλά γυρνάμε μαζί μετά από την πρόβα και ξέρω ότι δεν αντέχει να μην έχει μουσική στ’αφτια του.

Δ.Π.: Ο Αλέξανδρος όταν τον γνώρισα αισθάνθηκα ότι μιλούσα σε ένα ξωτικό κινείται σαν αερικό και ήταν μια σκέψη που έκανα όταν τον συνάντησα, πολύ ευγενικός και μετρημένος άνθρωπος με πολύ χιούμορ και μπόλικο αυτό σαρκασμό κάτι που μου αρέσει πολύ στους ανθρώπους μιας και είμαι ένας από αυτούς και εγώ.

Swipe Up Comedy 3

2) Από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21:30 στο θέατρο Μικρός Κεραμεικός παρουσιάζεται για 10 μόνο παραστάσεις το κωμικό show «SwipeUpComedy». Θα θέλατε να μας πείτε λίγα λόγια για τη παράσταση;

Α.Μ.: Ακριβώς , παίζουμε μέχρι 13 Μαρτίου στο θέατρο μικρός Κεραμεικος . Τα κείμενα είναι του Κωνσταντίνου Παλίλη και της Μαρίας Αποστολατου. Αυτή η παράσταση είναι διαδραστική ,έχει σκετς, πρόζα και φυσικά περιλαμβάνει έρωτα και πάθη.

Δ.Π.: Είναι ουσιαστικά ένα κωμικό show στο οποίο γίνεται μια μίνι επιθεώρηση ας την
ονομάσουμε για τα πράγματα που μας περιτριγυρίζουν στην καθημερινότητα μας. Τα social media , η ελληνική τηλεόραση του σήμερα, μια τυπική ελληνική οικογένεια και οι διάφορες προστριβές μεταξύ των μελών της που πλέον όλοι μας ξέρουμε και έχουμε ζήσει αλλά και τέλος οι ερωτικές ιστορίες μεταξύ των ανθρώπων που λίγο πολύ στις παρέες είναι ένα κύριο θέμα συζήτησης. Άρα μιλάμε για πράγματα που σε διάφορες παρέες όλοι έχουμε συζητήσει και αναπτύξει και τα παρουσιάζουμε σε εσάς με την κωμική πλευρά τους.

Swipe Up Comedy 1

3) Τι σημαίνει Swipe Up Comedy; Και γιατί πρέπει να έρθει να δει κάποιος την παράσταση αυτή;

Α.Μ.: Swipe up σημαίνει σύρε προς τα πάνω ,είναι η κίνηση που κάνουμε με το δάχτυλο όταν χαζεύουμε στο κινητό ,για να το πω ελληνικά είναι η κίνηση που κάνουνε όταν σκρολάρουμε. Αυτή η παράσταση είναι ουσιαστικά ένα σκρολινγκ το οποίο συμβαίνει πάνω στην σκηνή. Καλούμε τον θεατή να αφήσει το μοναχικό σκρολινγκ που θα κάνει στο σπίτι και να έρθει στο θέατρο να παρακολουθήσει ένα οργανωμένο σκρολινγκ χωρίς να έχει βέβαια την επιλογή να περάσει με ένα πάτημα της οθόνης στο επόμενο σκετς. Ελπίζουμε να τους αρέσει.

image0

Δ.Π.: Ο λόγος που θα έρθει να δει κάποιος αυτό το show είναι κυρίως για να γελάσει και να περάσει όμορφα με την παρέα του, να δει ακόμη και τον εαυτό μέσα σε μια η και περισσότερες ιστορίες και να επιτρέψει στον εαυτό του να σκεφτεί μέσα από την διακωμώδηση αυτών των καταστάσεων αν είναι εφικτό να κάνει μια αυτοκριτική πάνω στα θέματα αυτά της καθημερινότητάς.
Το λέω αυτό διότι πρόσφατα έβλεπα μια φράση του Τσάρλι Τσάπλιν περί κωμωδίας ότι «όταν βλέπεις μια κατάσταση από μια μακρινή αποστασία μπορεί να σου φανεί απίστευτα κωμικό γεγονός και να γελάς ενώ όταν πλησιάσεις σε ένα πολύ κοντινό πλαίσιο τότε μπορεί το ίδιο συμβάν να σου φανεί απίστευτα τραγικό».

4) Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι το stand up comedy σαν είδος;

Α.Μ.: Είναι παρά πολύ δύσκολο ,απαιτεί συγκεκριμένη διάθεση και πλήρη συντονισμό αλλά χωρίς να μπαίνεις σε κάποιον ρόλο. Πολύ δύσκολο να φέρεις τον εαυτό σου πάνω στην σκηνή.. Ευτυχώς εμείς στην παράσταση δεν κάνουμε stand up !

image1

Δ.Π.: Μπορεί να υπάρχει μια παρεξήγηση εδώ αλλά η παράσταση που κάνουμε δεν είναι stand up comedy μπορεί να περιλαμβάνει πολύ λίγα στοιχεία αλλά σίγουρα δεν είναι. Είναι κάτι πολύ γρήγορο και ανάλαφρο οπότε θα το ονόμαζα μια μινι επιθεώρηση όπως είπα και στην αρχή.

****

Swipe Up Comedy 4

Θέατρο Μικρός Κεραμεικός
Ευμολπιδών 13, Αθήνα 118 54

«Swipe Up Comedy»
των Κωνσταντίνου Παλίλη και Μαρίας Σ. Αποστολάτου

Ένα κωμικό show για όσα μας αφορούν... ή και όχι!

Έναρξη παραστάσεων Τρίτη 13 Φεβρουαρίου
Κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21:30 για 10 μόνο παραστάσεις

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε:
https://www.more.com/theater/swipe-up-comedy/

 

Η Anelixis Productions παρουσιάζει στο θέατρο Μικρός Κεραμεικός από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21:30 για 10 μόνο παραστάσεις, το κωμικό show «Swipe Up Comedy» των Κωνσταντίνου Παλίλη και Μαρίας Σ. Αποστολάτου με τους Αλέξανδρο Μαρίνο, Δημήτρη Πνευματικό και Μαρία Σ. Αποστολάτου.

Το Swipe Up Comedy έρχεται απ’ το πουθενά να ταράξει τα ήσυχα βράδια σας! Ένα κωμικό show που κανείς δεν ζήτησε, αλλά εμείς το κάναμε! Ένα show που δεν κάνει τίποτε παραπάνω απ’ ότι εσείς στον καναπέ σας, scroll και swipe up! Ο Δημήτρης Πνευματικός, ο Αλέξανδρος Μαρίνος και η Μαρία Σ. Αποστολάτου σας υπόσχονται ότι επί σκηνής θα παρελάσει όλη η αρχική του κινητού σας, αλλά και του δικού τους! Πράγματα που τους κάνουν στις τέσσερις τα ξημερώματα να πατούν swipe up και ν’ αγοράζουν ότι διαφήμιση τους πεταχτεί. Influencers, Γυμναστηριάκηδες, ελληνική οικογένεια, φίλοι, γκόμενοι, γκόμενες, γκόμεν@, όλα μαζί σε μια σκηνή, ένα σόου, χωρίς κανένα κριτήριο, χωρίς καμιά ντροπή!

Συντελεστές:
Κείμενα: Κωνσταντίνος Παλίλης – Μαρία Σ. Αποστολάτου
Σκηνοθεσία – Σκηνική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Παλίλης
Φωτογραφίες : Γαρυφαλλιά Κανδύλη
Edit φωτογραφίας και σχεδιασμός αφίσας: Γεωργία Μαρίνη
Επικοινωνία: Αντώνης Κοκολάκης

Παραγωγή: Anelixis Production
Οργάνωση παραγωγής : Τζένη Χρυσίδη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6989596315

Παίζουν:
Αλέξανδρος Μαρίνος, Δημήτρης Πνευματικός, Μαρία Σ. Αποστολάτου

Παραστάσεις:
Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος 14 €
Φοιτητικό 10€
Ατέλεια - ανέργων 9€ με την επίδειξη του πάσου στο ταμείο

Προπώληση εισιτηρίων:
https://www.more.com/theater/swipe-up-comedy/

 

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Επιλέξτε Θέατρο

Θέατρο

Επιλέξτε Παράσταση

Παράσταση

Σύνθετη Αναζήτηση

Είδος

Ημέρα

Περιοχή

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Banner 2

 

300 300

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

ΘΕΑΤΡΟ.GR Τα πάντα για το Θέατρο

Θέατρο Παραστάσεις: Όλος ο κόσμος του Θεάτρου στην οθόνη σου! Παραστάσεις, κριτικές, συνέντευξεις, διαγωνισμοί κ.α.

O ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.