Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 06 Μάιος 2025

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας"

(Ακαδημίας 59, Αθήνα)

2ο Φεστιβάλ Κλασικού/ Νεοκλασικού & Character Χορού Αθήνας

17, 18 & 19 Μαΐου 2025

Διοργάνωση

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

*Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.*

(Ανώτερων Επαγγελματικών & Αναγνωρισμένων Ερασιτεχνικών Σχολών Χορού)

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδας Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. (Ανώτερων Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Σχολών Χορού, Αναγνωρισμένων από το κράτος) διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το Φεστιβάλ Κλασικού, Νεοκλασικού και Κάρακτερ Χορού Αθήνας στο ιστορικό Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας" (Ακαδημίας 59, Αθήνα) στις 17, 18 & 19 Μαΐου.

Η επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ και η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού άνοιξε τον δρόμο στην παγίωση ενός σημαντικού θεσμού για τον Κλασικό Χορό στην Ελλάδα.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προώθηση του Κλασικού και Νεοκλασικού Χορού, η επανασύστασή του στο ευρύ κοινό, δίνοντας παράλληλα βήμα σε ομάδες επαγγελματιών αλλά και σε νέους Χορευτές να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και τη Σπουδή του Κλασικού Χορού.

Κατά τη διάρκεια του 3ήμερου Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν αποσπάσματα και variations Κλασικού Ρεπερτορίου, Νεοκλασικές και Character χορογραφίες.

200 και πλέον Χορεύτριες και Χορευτές απ' όλη την Ελλάδα, Χορογράφοι & Δάσκαλοι, ενώνονται και προβάλλουν την Τέχνη του Κλασικού Χορού σε 3 ξεχωριστές, σπονδυλωτές παραστάσεις.

Ιδιαίτερη θέση θα κατέχουν οι Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού και οι Σπουδαστές τους, οι οποίοι θα επιδείξουν τη Σπουδή της Χορευτικής Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης των συμμετοχών καθορίστηκε από το Δ.Σ. και αποτελείται από τους καταξιωμένους Δασκάλους και Χορευτές: Basova Elisavetta, Καλοχρήστου Ηώ, Κορφιά Έμυ, Μπιζιντή Βάσια, Παυλή Θεμιστοκλή, Παπανούση Στράτο, Στεργιανού Μήτση.

Ένα μεγάλο χορευτικό γεγονός στην καρδιά της Αθήνας που δεν πρέπει κανείς να χάσει!

Η διάθεση των εισιτηρίων εισόδου είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ.

Ημερομηνίες Παραστάσεων:

Σάββατο 17 Μαΐου 2025

Κυριακή 18 Μαΐου 2025

Δευτέρα 19 Μαΐου 2025

'Ωρα έναρξης παραστάσεων: 19:00

Το κοινό μπορεί να απευθύνεται μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για δωρεάν διάθεση εισιτηρίων και πληροφορίες.

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=u1DUiPnzZa0&ab_channel=SISXEGR

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.

Πρόεδρος: Σπύρος Βάκκας

Αντιπρόεδρος: Μάρα Νιάρχου

Γενική Γραμματέας: Έλενα Γεροδήμου

Ειδική Γραμματέας: Μαργαρίτα Βαρλάμου

Ταμίας: Βίκυ Μπαλαρή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

*Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.*

(Ανώτερων Επαγγελματικών & Αναγνωρισμένων Ερασιτεχνικών Σχολών Χορού) www.sisxe.com, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ.: 2130047452, 6944032168

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στράτος Κύπρος "Δυο αγκαλιές" : Νέο τραγούδι και video

 

Ο Στράτος Κύπρος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη ενώ έχει καταγωγή και από Σαμοθράκη. Η ενασχόλησή του με τη μουσική αρχίζει από την εφηβεία και αργότερα σπουδάζει κιθάρα στο ωδείο. 

Θα μπορούσε να είναι μια ιστορία για το ολοκαύτωμα ενός χωριού από τους Ναζί στο β’ παγκόσμιο πόλεμο. Θα μπορούσε να είναι η ιστορία ενός δικτάκτορα που, έχοντας σφετεριστεί την εξουσία, αποφασίζει αυθαίρετα για τις ζωές των άλλων. Θα μπορούσε να είναι μια ιστορία με θέμα το bullying. Ή μια ιστορία με θέμα την αποδοχή της διαφορετικότητας και την ενσυναίσθηση.

Κατηγορία ΕΙΔΑΜΕ

«Χάσαμε τη Θεία Στοπ»

Το θεατρικό κόσμημα του Γιώργου Διαλεγμένου έρχεται αυτό το καλοκαίρι στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Κατηγορία ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Μια σαρκαστική κωμωδία γκοθική αισθητική
για τη φαιδρότητα του μικροαστικού κόσμου.

 

Θέατρο Χώρος | Προπώλησηεδώ

Κατηγορία ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ

«Το Κιβώτιο» του Άρη Αλεξάνδρου
Στο studio Μαυρομιχάλη

10η Χρονιά

Από 10 Οκτωβρίου 2024
10 τελευταίες παραστάσεις
10 ευρώ προσφορά προπώλησης

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ MORE.COM

Κατηγορία ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ

Επιλέξτε Θέατρο

Θέατρο

Επιλέξτε Παράσταση

Παράσταση

Σύνθετη Αναζήτηση

Είδος

Ημέρα

Περιοχή

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Banner Ελευσίνια Μυστίρια Φεστιβαλ Ηλιουπολης 1

« Μάιος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

ΘΕΑΤΡΟ.GR Τα πάντα για το Θέατρο

Θέατρο Παραστάσεις: Όλος ο κόσμος του Θεάτρου στην οθόνη σου! Παραστάσεις, κριτικές, συνέντευξεις, διαγωνισμοί κ.α.

O ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.